Proefmomenten en Opendeur

Tijdens onze continue zoektocht naar nieuwe smaken, geuren en kleuren, bevat ons huidig aanbod een 70-tal verschillende theeën en kruideninfusies om U tegen te zeggen. Stuk voor stuk kwaliteitstheeën, overwegend van biologische teelt.

Deze momenten vinden plaats in een gezellig kader en zijn meer dan enkel ‘thee proeven’. Het is ons doel mensen samen te brengen rond een gedeelde passie, of nieuwsgierigen mee op weg te helpen in een boeiende zoektocht in de wereld van losse thee en kruiden. Tijdens uw ontdekkingstocht ontvangst u een gids met beschrijving van al onze producten, maar laat u vooral leiden door uw buikgevoel en geniet op rustige wijze van de grote variëteit aan thee die u tijdens deze middag wordt aangeboden.

U krijgt bij aankomst ook een degustatie-glaasje, waarmee u de theeën die u aanspreken kunt proeven. Indien u meerdere theeën tegen elkaar wilt afwegen kan u nog een tweede glaasje bekomen aan de ingang. Net als bij een wijndegustatie kunt u tussendoor de glaasjes spoelen met water.

Er is geen aankoopverplichting, doch bieden we wel de mogelijkheid, indien u dit wenst, thee te bestellen via ons bestelformulier; nabestellen is ook steeds mogelijk.

De toegang is gratis; indien vermeld kan reservatie vooraf worden gevraagd.

In 2019 zijn er nog geen proefmomenten ingepland. Indien mogelijk vragen wij vooraf een seintje om uw aanwezigheid te bevestigen.

Indien u wenst deel te nemen aan toekomstige proefmomenten, gelieve een mail te sturen naar info@release-tea.com of geef je reservatie door via ons   Contactformulier met vermelding van uw gegevens en het aantal aanwezigen.