Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

YOGA & THEE WORKSHOPS – 3

mei 9 | 14:00 - 17:00

Els van RELeaSeTea en Chiara van QIARA slaan de handen in elkaar om jullie 4 interessante, leerrijke en heerlijk rustgevende workshops te geven.  We combineren yoga met theedegustatie.

Verschillende kruiden, thee en tisanes worden aan een seizoen aangepast en gekoppeld aan bepaalde organen (meridianen binnen de Chinese geneeskunde).  De yogales is aangepast aan ontspannende | stimulerende houdingen die bij desbetreffende organen | seizoen(en) horen.

Aan het einde van de dag gaan jullie naar huis met een yogaroutine en een eigen blend die aangepast is aan het seizoen om zo jouw lichaam te helpen in balans te blijven l te komen l te zijn.

 

THEMA Zaterdag 09 mei 2020

De lente is het ideale moment voor een lenteschoonmaak, ook van jouw lichaam. Het is die tijd om ook wat extra Yang energie te brengen in jouw yogaroutine. Gedraaide houdingen (twists) zorgen ervoor dat je organen zich ontdoen van afvalstoffen en klaar zijn voor positieve energie.

Kruiden die lever en gal stimuleren komen aan bod, maar ook kruiden die ondersteunend en beschermend werken; Onder andere ‘Guldenroede’ : gouden bezem helpt je bij het algemeen reinigen van je lichaam.

 

INSCHRIJVEN

  • De workshop vindt pas plaats vanaf 7 deelnemers.
  • Aantal inschrijvingen zijn beperkt tot max. 15 personen per workshop.
  • Deelnameprijs: 40€ per workshop per persoon OF 140€ voor 4 sessies

 

DATA

 

QIARA
www.qiara.be
info@qiara.be

Gegevens

Datum:
mei 9
Tijd:
14:00 - 17:00

Organisatoren

RELeaSeTea
QIARA

Locatie

Zaal De Kwakzalver
Pompstraat 2
Sint-Gillis-Waas, 9170 België
+ Google Maps