Goede Doelen

 

Tijdens onze vele contacten komen we regelmatig in contact met toegewijde personen en organisaties die ons hart hebben gestolen.

We hebben daarom besloten om enkele van deze goede doelen te sponsoren via de verkoop van onze producten.

Enerzijds bieden wij onze speciale blends zelf aan voor verkoop en gaat een deel van de opbrengst naar deze organisatie; anderzijds worden onze producten ook soms bij hen zelf aangeboden.

 

 

Think Pink

 
Think Pink is de nationale borstkankercampagne die zich dagelijks inzet voor borstkankerpatiënten en hun familie.  Think Pink heeft als doelstellingen: Informeren, Sensibiliseren, Financieren van wetenschappelijk onderzoek en Financieren van zorg- en nazorgprojecten.

In samenspraak met de bandleden en het management van Apocalyptica, hebben we er voor gekozen om alle zeven theeën uit de Apocalypteaca lijn, te verkopen ten voordele van Think Pink.  Meer info omtrent deze exclusieve blends, vind je op de Apocalypteaca pagina.
 


 
Op onze Think Pink actiepagina kan je ook (eventueel anoniem) doneren zonder aankoop.

 
 

 

Zeehondencrèche – Pieterburen (NL)

 
Al enkele jaren worden onze KidZ & TeenZ theeën verkocht voor het goede doel, namelijk de Zeehondencrèche in Pieterburen (Waddenzee).

Het is hartverwarmend om te zien met hoeveel toewijding ze zich daar inzetten voor zieken, gestrande en moederloze zeehondjes, en hen terug klaar stomen om de woeste baren te trotseren.  Toen we hier een keertje tijdens vakantie op bezoek waren, hebben zowel de organisatie als de zeehondjes ons hart gestolen.

Omdat ze grotendeels afhankelijk zijn van giften en donaties, hebben we besloten per verkochte 50g uit ons KidZ & TeenZ gamma, 1 euro te doneren aan het Zeehondencrèche in Pieterburen.  Zo kunnen we hen telkens met nieuwjaar een mooie bijdrage geven van de verkochte pakjes.