Proefmomenten en Opendeur

 
Tijdens onze continue zoektocht naar nieuwe smaken, geuren en kleuren, bevat ons huidig aanbod een 70-tal verschillende theeën en kruideninfusies om U tegen te zeggen. Stuk voor stuk kwaliteitstheeën, overwegend van biologische teelt.

Deze momenten vinden plaats in een gezellig kader en zijn meer dan enkel ‘thee proeven’. Het is ons doel mensen samen te brengen rond een gedeelde passie, of nieuwsgierigen mee op weg te helpen in een boeiende zoektocht in de wereld van losse thee en kruiden. Tijdens uw ontdekkingstocht ontvangst u een gids met beschrijving van al onze producten, maar laat u vooral leiden door uw buikgevoel en geniet op rustige wijze van de grote variëteit aan thee die u tijdens deze middag wordt aangeboden.

U krijgt bij aankomst ook een degustatie-glaasje, waarmee u de theeën die u aanspreken kunt proeven. Indien u meerdere theeën tegen elkaar wilt afwegen kan u nog een tweede glaasje bekomen aan de ingang. Net als bij een wijndegustatie kunt u tussendoor de glaasjes spoelen met water.

Er is geen aankoopverplichting, doch bieden we wel de mogelijkheid, indien u dit wenst, thee te bestellen via ons bestelformulier; nabestellen is ook steeds mogelijk.

Bij opendeur momenten is de toegang is gratis; voor sommige proefmomenten wordt een reservatie vooraf gevraagd.

  

  

Elk jaar stellen wij regelmatig onze deuren open tijdens evenementen zoals Erfgoeddag, Ambachtelijk Weekend, …  Raadpleeg onze kalender of onze evenementenlijst, of schrijf u in op onze maandelijkse Nieuwbrief.

Voor meer info, stuur gerust een mailtje naar info@release-tea.be of neem contact op via ons Contactformulier
 
 

Contactformulier    Nieuwsbrief    Kalender    Lijst Evenementen