Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Infodag groepen

18 juni 2022 | 10:30 - 17:00

Trek je er graag eens een dag of een weekend op uit met vrienden, collega’s of familie? Bezoek dan op zaterdag 18 juni in Hotel Serwir (Sint-Niklaas) de Infodag Groepen van Toerisme Oost-Vlaanderen.

Als bezoeker is deze beurs een unieke kans om kennis te maken met het groepsaanbod in Oost-Vlaanderen. Of je nu uitstappen in kleine of in grote groepen organiseert, er is voor elk wat wils! Als verantwoordelijke van een socio-culturele vereniging, bedrijf, school of autocarist kan je heel wat inspiratie opdoen voor een geschikte groepsuitstap (bedrijfsbezoek, teambuilding…) Ook groepen vrienden, families, kennissen… die regelmatig in kleine of grote groepen op uitstap gaan, krijgen de kans om tal van activiteiten te ontdekken! Van de standhouders op de beurs krijg je informatie over de groepsactiviteiten die zij aanbieden.

Tijdens de beurs zal je in de brasserie van Hotel Serwir ook kunnen genieten van streekproducten, aangeboden door de standhouders! Zo kan je ontdekken wat Oost-Vlaanderen allemaal te bieden heeft op culinair vlak!

Van 12.30 tot 13.30 uur is het zelfs Lucky Hour op de infodag. Tijdens dat uur kunnen de bezoekers deelnemen aan een wedstrijd; er vallen heel wat prijzen te winnen, aangeboden door de standhouders op de beurs!

RELeaSeTea is op deze beurs aanwezig als streekproducent en ook om ons aanbod voor groepen te promoten – zie ook onze folder.

Benieuwd naar het uitgebreide aanbod? Bekijk dan hier het programma en alle andere info op www.infodaggroepen.be.

 
 

Gegevens

Datum:
18 juni 2022
Tijd:
10:30 - 17:00
Site:
www.infodaggroepen.be

Organisator

Toerisme Oost-Vlaanderen

Locatie

Hotel Serwir
Koningin Astridlaan 57
Sint-Niklaas, 9100 België
+ Google Maps