Groepsbezoeken

 
Onze activiteiten zijn ondergebracht in de fabrieksgebouwen van kousenfabrikant F. Beelaert, één van de vele bedrijven in het Waasland toen de textielnijverheid hier volop floreerde tijdens het interbellum.  Deze textielfabriek is gelegen in het midden van de Elisabethwijk, het aanpalende Art Deco woonhuis werd ontworpen door August D’Hooge, voormalig directeur van de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten in Sint-Niklaas, en werd geregistreerd als bouwkundig erfgoed.

De voorbije jaren kreeg dit cultureel erfgoed een nieuwe ‘herbestemming’ door o.a. hier een praktijkruimte en theezaak in onder te brengen.  Groepsbezoeken zijn mogelijk om met de toenmalige architectuur en historiek kennis te maken, waarin momenteel een bloeiend theeverhaal wordt geschreven.
 

 

Enerzijds kan een bezoekje het ganse jaar door worden ingepland als tussenstop of eindstop tijdens uw rondrit.  U heeft dan de mogelijkheid even tot rust te komen bij een hapje en een drankje, terwijl wij u laten kennismaken met de historiek van dit pand en ons thee-verhaal vertellen.

Anderzijds bieden we ook workshops aan in ons T-Lab of op locatie.  Tijdens zo’n interactieve wandeling doorheen de wereld van losse thee en tisanes, worden alle zintuigen in het werk gesteld om thee te leren kennen, ontdekken, proeven, appreciëren.  Een meer uitgebreide workshop laat ook toe om uw eigen thee te blenden.

 
 

 
Groepsbezoeken worden steeds goed op voorhand en in onderling overleg afgestemd en vastgelegd.  Afhankelijk van de gewenste formule en het aantal personen zullen er verschillende mogelijkheden worden aangeboden en een offerte op maat gemaakt.
 
Groepsbezoeken vanaf minimum 10 personen.
 
Voor een afspraak en informatie kan u steeds een mailtje sturen naar info@release-tea.be of neem contact op via ons Contactformulier

 
Bekijk onze folder

Onze groepsbezoeken worden ook vermeld op : 

 

Folder    Contactformulier    Kalender    Lijst Evenementen