Toerisme Sint-Niklaas bracht de nieuwste trage wegen-kaart uit, die korte keten-initiatieven en streekproducenten met elkaar verbinden via trage wegen.   Vermeld als streekproducent kan u bij ons een gratis exemplaar bekomen.
 
Thé Dansant in de Pop-Up tuin (Stationsplein Sint-Niklaas) op zaterdag 28 september – zie TV Oost reportage en persartikel HLN.
 

Van donderdag 19 tem zondag 22 september vind je ons op de Streekproductenmarkt op de Jaarbeurs Gent (Flanders Expo)
 

Tijdens de Toer Lekker Oost-Vlaams stellen we de deuren van ons T-Lab , waar onze biologische theeën en tisanes worden geblend en verpakt, open voor iedereen die graag eens een kijkje komt nemen.  Tevens kan u een bezoek brengen aan onze Pop-up shop in ons Art Deco salon waar we naast onze eigen producten, ook producten van andere ambachtslui presenteren, alsook verwijzen naar het artistieke en textielverleden van de Elisabethwijk.

Deze 4de Toer Lekker Oost-Vlaams vindt plaats op zondag 25 augustus van 10.00 uur tot 18.00 uur; stap eens af tijdens deze Fietsroute.


Tijdens de zomermaanden kan u ons bezoeken in onze nieuwe pop-up shop; lees hier de persberichten van Het Laatste Nieuws en het Nieuwsblad.
 

Herlees de recensies van Marijke, die steeds op zoek gaat naar leuke adresjes in het Hipste Waasland over ons T-Lab en onze workshop.
 

Sinds maart kan u onze unieke blends terugvinden als streekproducten bij ‘Lekker Oost-Vlaams‘.  We zijn dan ook fier om als streekproducent uit het Waasland opgenomen te zijn.
 

Ons theeverhaal en groepsaanbod werd beschreven in de Groepsnieuwsbrief van Toerisme Oost-Vlaanderen.  Je vindt deze info ook op onze eigen pagina voor Groepen
  
Wenst u ons kort op de voet te volgen ?  Volg dan zeker onze Facebook, Twitter– of Instagram pagina’s waar zeer regelmatig actuele informatie verschijnt.

Facebook  Twitter  Instagram

 
Maandelijks versturen wij onze RELeaSeTea Nieuwsbrief.  Inschrijven en de vorige nieuwsbrieven herlezen kan u via onze Nieuwsbrief pagina.

 
Nieuwsbrief   Kalender

 

 

Thee van Sinterklaas en Zwarte Piet

 
In het najaar van 2018 hebben wij voor de enige en echte ‘Stad van de Sint’ (Sint-Niklaas) onze 2 exclusieve en tijdelijke blends aangeboden, die te koop waren in de Winkel van de Sint.

Meer info hierover terug te vinden op onze Sinterklaas pagina en via de Persberichten

 
Winkel van de Sint   Thee van de Sint   Persberichten  
 
 

 

Duurzaam : vul uw eigen verpakking in ons T-Lab

 
Teneinde milieubewust te handelen en onze ecologische voetafdruk te verkleinen, kan je in ons T-Lab je eigen theeblik laten vullen met je thee of tisane naar keuze.  Deze bijvulling zal dan 0,40€ minder kosten.

Ook bieden wij zelf lege, hervulbare theeblikken aan ter waarde van 5€/stuk.  Op deze manier trachten wij wegwerpmateriaal te reduceren en mee te helpen aan een beter leefmilieu.

 
T-Lab   Theeblik