Catering

 
Had u voor een bijzondere gelegenheid graag onze hoogwaardige producten kant-en-klaar aangeboden aan uw gasten ?

Voor uw evenement kunnen wij, mits tijdige afspraak, in de gewenste hoeveelheid en volgens de correcte bereidingswijze onze theeën aanbieden in kwaliteitsvolle thermossen.

Wij garanderen hierbij een langdurige houdbaarheid van temperatuur en smaak. Dit kunnen wij enkel bekomen omdat onze theeën kortelings voor aflevering worden bereid met het daarvoor meest geschikte bronwater, volgens de aanbevolen temperatuur en tijdsduur en in onze 3L dubbelwandige inox thermossen die enkel voor thee worden gehanteerd, zodat er nooit een aanslag en geur van bv. koffie aanwezig is.

Standaard wordt de thee klaargemaakt max 1u voor afhaling; indien gewenst wordt de thee ter plaatse afgeleverd mits bijkomende vervoersonkosten.


Indien u graag een beroep had willen doen op deze dienst, gelieve ons op de hoogte te brengen met vermelding van uw gegevens. Hierna kunnen wij dan verdere details met u afstemmen.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd ?  Stuur gerust een mailtje naar info@release-tea.com of neem contact op via ons   Contactformulier