Art Deco pop-up shop tijdens zomer 2019

 

 

Naast ons T-Lab waar onze RELeaSeTea met heel veel liefde en toewijding wordt geblend en verpakt, openen we tijdens de zomermaanden een ‘Pop-Up Shop’ in een authentiek Art Deco salon.

U kan dan vrijblijvend langskomen tijdens de openingsuren op woensdag, donderdag en vrijdag om in een rustig en gezellig kader te komen genieten en ontdekken.

 
 

Aanbod

Naast onze eigen theeën en tisanes, kan u ook kennismaken met onze diverse accessoires.

Tevens zullen wij ook exclusieve en artisanele producten aanbieden van gepassioneerde zielen.

 
 

Duurzaam

Teneinde milieubewust te handelen en onze ecologische voetafdruk te verkleinen, kan je vanaf heden in ons T-Lab je eigen theeblik laten vullen met je thee naar keuze. Je thee zal dan 0,40€ minder kosten.

Ook bieden wij zelf lege, hervulbare theeblikken aan ter waarde van 5€/stuk.  Op deze manier trachten wij wegwerpmateriaal te reduceren en mee te helpen aan een beter leefmilieu.

 

 

Openingsuren

Van 6 juli tem 13 september 2019

– woensdag van 14u – 17u

– donderdag van 9u30 – 12u en van 14u – 17u

– vrijdag van 16u – 18u

 

Onze voordeur staat tijdens de openingsuren open en dan bent u van harte welkom.  Heeft u een on-line bestelling geplaatst, dan kan u uw pakket hier komen afhalen.

 

Ons T-Lab blijft iedere zaterdag tussen 9.30u – 11.30u ook open.  


 

Uitzonderlijke sluitingsdagen

… momenteel geen …
 
 
Indien u wenst langs te komen met een aantal specifieke vragen, mag u steeds vooraf reeds een mail te sturen naar info@release-tea.be of neem contact op via ons Contactformulier
 

Bezoek ook onze andere Exclusieve locaties en verkooppunten

 

Contactformulier    T-Lab Facebook    Locaties