Professioneel advies aan horeca, handelszaken, zelfstandigen en particulieren

 
Wenst u met uw horecazaak af te stappen van ‘zakjes thee’, en uw thee-drinkende klanten voorzien van kwalitatieve biologische losse thee, maar weet u niet goed hoe u op een efficiënte manier deze overstap kunt maken, of op welke manier u deze thee op een niet te omslachtige manier moet aanbieden aan uw klanten ?

Wilt u een theekaart voorzien met voor elk wat wils, maar raakt u verloren in het overruime aanbod aan theesoorten dat op de markt is ?

Zou u graag een ‘thee van het huis’ op de kaart zetten, een unieke blend die uw naam draagt, en die enkel bij u verkrijgbaar is ?

Wenst u een overzicht aangaande welke theeën er allemaal zijn, wat de verschillen en de gelijkenissen zijn, welk kleur-, smaak- en geuraanbod deze lekkere drank te bieden heeft ?

Wenst u biologische thee te verkopen in uw zaak, maar vindt u het moeilijk een selectie te maken ?

Ben je geen theedrinker, maar wil je als individu overstappen op thee in plaats van koffie of frisdranken ?

Wil je weten hoe je thee kan leren appreciëren, zodanig dat je het een gezonde plaats in je leven kan geven ?

Vraag je je af welke thee het best bij jou past ?

Je kan best wel met veel vragen zitten aangaande thee, waarop je graag een antwoord wil, maar waarvan je niet goed weet waar je hiervoor terecht kan.

Wij staat paraat om een antwoord te bieden op al uw vragen en u met heel veel passie en toewijding mee te begeleiden in de avontuurlijke wondere wereld van de thee.

 

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd ?  Stuur gerust een mailtje naar info@release-tea.com of neem contact op via ons

Contactformulier