Persoonlijke blend

 

Wenst u een thee of tisane op maat te laten creëren voor uzelf, als geschenk, voor uw bedrijf, vereniging of evenement ?

Wij gaan graag samen met jou op zoek naar de thee/tisane die bij jou past qua smaak, kleur, geur en eventueel ook qua werking (mogelijks met eigen logo en verpakking)

Dit gebeurt ALTIJD OP AFSPRAAK !
 
 
Prijs voor het samenstellen van een individuele thee/tisane  (particulieren) :

  •  40 € (incl. BTW) + prijs thee/tisane, afhankelijk van de ingrediënten die worden gebruikt
  • minimum eerste afname van 500g

 

Prijs voor het samenstellen van een individuele thee/tisane  (B2B – horeca en bedrijven) :

  • 35 € (excl. BTW)
  • vanaf minimum afname van 15 stuks wordt de prijs samenstelling in mindering gebracht. 

 

Op afstand : indien de samenstelling niet in uw aanwezigheid in onze T-shop kan plaatsvinden, wordt de blend verstuurd via post, verzendkosten ten koste van de klant.

 

Bovenstaande geldt niet voor het samenstellen van gepersonaliseerde blends met medicinaal ondersteunende doeleinden.  Dit gebeurt altijd na afspraak.

Er wordt eenmalig 20€ aangerekend voor het consultatieve gesprek en het samenstellen van de blend op maat.  De prijs van de persoonlijke blend is, net als al onze andere theëen en tisanes, afhankelijk van de prijs van de gebruikte ingrediënten.

Weet wel dat er ook in ons bestaande assortiment tisanes en theeblends aanwezig zijn met (algemeen) medicinale ondersteunende werking.  Het samenstellen van een persoonlijke blend vereist een specifieke klacht, waarvoor ons algemeen aanbod ontoereikend is.

 

Indien u interesse heeft om uw eigen thee(lijn) samen te stellen of u heeft vragen over onze producten en diensten, stuur gerust een mailtje naar info@release-tea.be of neem contact op. 
 

Onze Producten    Eigen verpakking   Contactformulier