Vanwege de recente ontwikkelingen mbt het Corona-virus, wensen we vooreerst iedereen een veilig behoud en een goede gezondheid en/of herstel.

 

 

Ongewijzigde Openingsuren

N.a.v. de omzendbrief mbt het Coronavirus – Fase 2, werden een aantal maatregelen vastgelegd, waaronder enkele voor de handelszaken : 

  • Voedingszaken en apotheken blijven gewoon open, ook in het weekend. Niettemin wordt aanbevolen dat zij de hygiënemaatregelen versterken op basis van de reeds geformuleerde aanbevelingen.

 

Gezien wij ons in de categorie van voedingszaken bevinden en het gezondheidsaspect voor ons primeert, wensen wij onze diensten, producten en medicinale kennis verder aan te bieden tijdens onze ongewijzigde openingsuren : 

  • woensdag : 14u – 18u
  • vrijdag :       16u – 18u
  • zaterdag : 9.30u – 12u

 

Kan u niet ter plaatse langskomen, heeft u specifieke vragen, … dan kan u een afspraak op een andere dag of uur aanvragen via ons contactformulier.
 

Extra veiligheidsnormen

Naast het feit dat wij reeds voldoen aan de strenge voorwaarden mbt voedselveiligheid, schenken wij in onze T-shop extra aandacht aan de strenge gezondheidsnormen die in deze tijden onontbeerlijk zijn.

 

 

Geen verzendkosten vanaf 30€

Gezien deze precaire periode begrijpen we dat een trip naar onze T-Shop minder gemakkelijk kan zijn, en worden verzendkosten bij on-line bestellingen vanaf 30€ niet aangerekend (ipv vanaf 60€).

 


 

Corona : nuttige links

Meer details over de toepassing van de verschillende maatregelen kan je terugvinden op de referentiesite van de FOD Volksgezondheid : www.info-coronavirus.be/nl

De volgende telefoonnummers zijn beschikbaar voor alle burgers met vragen:

  • Voor vragen over gezondheid en openbare orde: 0800/14.689
  • Voor vragen over economie: 0800/120.33

Informatie over/vanuit de Stad Sint-Niklaas

Website van de Vlaamse Overheid : Vlaanderen.be – Coronavirus COVID-19