Natuurlijke Multi-Vitamine met een indrukwekkende waslijst aan medicinale eigenschappen

30g Moringa bevat net zoveel vitamine C als 7 sinaasappels, net zoveel kalium als 3 bananen en net zoveel calcium als vier glazen melk. Het is een prima bron van proteïnen, vitaminen, aminozuren, betacarotenen en allerlei polyfenolen.

Deze ‘Miracle Tree’ bevat een zeldzame combinatie aan fytonutriënten en meer dan 90 essentiële voedingsstoffen. Moringa is een zeer gewaardeerde geneesplant die groeit in de tropen en subtropen (Himalayagebergte, Pakistan, delen van Afrika). Voor nutritieve en medicinale doeleinden wordt deze plant ook gekweekt in de Filipijnen, Cambodja, Mexico en de Caraïbische eilanden.

Hij kent vele medicinale werkzaamheden en een extreem hoge voedingswaarde. Indicaties waarbij Moringa wordt gebruikt zijn : hart- en vaatziekten, dyslipidemia, diabetes, leverbelasting, bacteriële infecties, schimmelinfecties, reumatische aandoeningen, bloedarmoede. Verder is het koortsdrijvend, remt het ontstekingen en verlaagt het de bloeddruk.

Elke dag Moringa nuttigen (als thee of als poeder in gerechten) bevordert de gezondheid en maakt dure voedingssupplementen overbodig.

 

Samenstelling

Moringa (blad)

 

Aanbevolen bereidingswijze

Temperatuur

95° C

Bereidingstijd

8-10 min

Voor 1 kopje

3 gram

Voor 1 theekan

10-12 gram

Prijslijst